35 kg da MUSTAFA YAĞIZHAN ödemiş 52 kg da ÖMER FARUK ATEŞ şampiyon olurken yıldız bayanlarda 40 kg da İLAYDA DANE ve + 47 kg da İREMNUR ÇELİK BALKAN İKİNCİSİ olmuştur. Turnuvaya 12 ülkeden toplam 1300 sporcu katılırken yıldız erkek ve yıldız bayanlarda Hendek Belediyesi Karate takımı olarak toplamda 4 final oynayarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol sporcularının performanslarından memnun olduklarını balkan şampiyonasının çocuklar açısından güzel bir tecrübe ve milli maç olduğunu ve aynı zamanda turnuvada başarılı bir sonuç aldıklarını ve öğrencileri ile gurur duyduğunu dile getirdi.

Hendek Belediye Başkanı Ali inci Balkan şampiyonasında derece alan sporcuları tebrik etti. Milli takım adına başarı alarak profesyonellik adına önemli bir başarı kazandıklarını ifade ederken ayrıca kazandıkları bu başarı gelecekleri açısından önemli olduğunu söyledi. Başkan Ali İnci Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları ile her zaman gurur duyduğunu ve onların almış olduğu başarılar ile ilçemizi en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcu antrenörleri ve ailelerine teşekkür ettiğini söyledi.