Hendek Gençlik Merkezi’nde verilen iftara, Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Yıldızlar Güreş Milli Takımından 40 sporcu, 7 antrenör ve sporcular katıldı.

Hedef Dünya’da bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı söyletmektir

İftar sonrası, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli bir konuşma yaparak “ Hendek olarak yıldız grekoromen güreş takımımızı ikinci defa ilçemizde ağırlamanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah sizleri burada en iyi şekilde ağırlayıp memnun etmişizdir. Hendek birçok spor branşlarında olduğu gibi, güreşte de hedefleri olan bir ilçedir. Bu güne kadar çıkardığı şampiyonlar ile bunu ispatladı. Daha yolun başındayız, çok daha büyük şampiyonlar, Yunus Özel’ler, Ümit Bedel’ler ve Ensar Karabacak’lar yetiştirmek istiyoruz. Hedef Dünya’da bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı söyletmektir “ Dedi.

Güçlü bir çalışmayla başarı kendiliğinden gelecektir

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ İlçemizde iki yıldır kamp yapmanız bizleri mutlu etti. Bizler sizlere çok güveniyoruz ve büyük başarılar bekliyoruz. Daha yolun başındasınız, buradan itibaren çalışmalara sıkı bir şekilde başlayacaksınız. Yılmak yok, usanmak yok. Antrenörlerinizden aldığınız eğitim ile kendinizi geliştireceksiniz. Güçlü bir çalışmayla başarı kendiliğinden gelecektir. İnşallah sizleri en iyi şekilde ağırlamışızdır, kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlere şampiyonalarda başarılar diliyorum “ Dedi.

Yıldızlar şehrinde yıldızlar yürür

Kaymakam Mustafa Ayhan’da bir konuşma yaparak “ Hendek yıldızlar şehridir. Birçok spor dalında şampiyonlarımız, yıldızlarımız var ve güreşte de o noktaya geldik. Burası yıldızlar şehri ve yıldızlar şehrine de bu yakışır. Yıldızlar şehrinde yıldızlar yürür, bu yıldızlar parlayacak ve Dünya ‘da kendini ispatlayacak. Örnek olacak gençler yetiştirmemiz lazım. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum “ Dedi.

 Yıldızlar Güreş Milli Takımı Antrenör ve hocaları da Hendek’te iki yıldır kamp yaptıklarını ve gelecek yıl yine Hendek’te kamp yapmak istediklerini belirterek teşekkür etti.

İftar sonunda misafir antrenörlere çeşitli hediyeler verildi.