13.Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ın başlama vuruşu ile başladı. Turnuvanın açılış konuşmasını Hendek Kaymakamı Orhan Burhan yaptı.

Turnuvayı izlemeye, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı ve sporseverler katıldı.

15 Temmuz Şehitlerine Atfen



Kaymakam Burhan, 15 Temmuz’a vurgu yaparak “ Bu yıl 13. Kaymakamlık Turnuvamızı farklı bir konsept ile düzenledik. Geçen yıl 15 Temmuzda Ülkemizin tarihine çok büyük bir kara leke olarak geçen Darbe Girişimini yaşadık. Ülkemizin geleceğine kasteden hainlerin düzenlediği darbe girişiminde 249 vatandaşımız hayatını kaybetti. Onları birkez daha rahmetle anmak, yaralanan gazilerimizi de bir şekilde anmak amacıyla turnuvamızı şehitlerimize atfettik. İsmine yakışır, 15 Temmuz Şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin adına atfedilen bu turnuvanın dostça kardeşçe geçmesini temenni ediyorum. Kazanmanın ötesinde farklı bir anlam ifade ediyor. Bu anlam ve önemin farkında olarak tüm katılımcıların müsabakalarda mücadele edeceğine inanıyorum. Dostluk kazansın, hayırlı olsun “ Dedi.
  



SASKİ 4-0 ilk turnuvanın galibi

13. Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvasının ilk maçı SASKİ ile Karayolları arasında oynandı.

Turnuvada, 25. dakikada SASKİ’den Serdar Uzun ‘un golü ile ilk yarı SASKİ’nin 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarının 47 ve 48. dakikalarında SASKİ’den  Mustafa Semiz’den  2 golün  gelmesiyle 3-0 oldu.  57. Dakikada SASKİ’den Hakan’ın attığı gol ile SASKİ maçı 4-0 bitirdi.