Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesislerinde takım halinde Hendek Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ile birlikte kahvaltı yaparak motivasyonları güzel bir şekilde sabah saat 09:00 da yola çıktı.

Hendek Belediyesi Bayan Karate Takımı Aslıhan Aygüneş, Hümeyra Beyza Ünlüsoy, Kübranur Büyüktazim, Emine Göçlü ve Miray Turgut Avrupa Kulüpler Takım Şampiyonluğu için mücadele edecekler.

Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol, şampiyonada yarışacak olan Hendek Belediyesi Bayan takımına güvendiklerini şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceklerini ve güzel bir sonuçla dönmek istediklerini dile getirdi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, turnuvada yarışacak olan Hendek Belediyesi Bayan Karate takımına başarılar dilediğini ve geçtiğimiz yıl Sırbistan'ın Montenegro kentinde yaşadıkları şampiyonluğu bu yılda yaşamak istediklerini dile getirdi. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol'a güvendiğini ve müsabakada yarışacak olan bayan Karate takımına da güvendiğini dile getirirken müsabakadan güzel bir sonuç ile döneceğine inandığını ifade etti.