Ekvator Karate Milli Takımını Hendek’te ağırlayan Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın Altındere Alabalık tesislerinde verdiği yemekte de bir araya geldiler.

Altındere Alabalık tesislerinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın  verdiği yemeğe Karate Milli Takım Menajeri Hikmet Şaha, Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, Ekvator Karate Milli Takımı, Hendek’li Karateciler ve Kocaeli Bölgesi eski Milli Sporcu Serkan Yağcı katıldı.

Yemek sonrası Ekvator Milli Takımı ve Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenman ve maç yaptı. Antrenmanı Kocaeli Bölgesi eski Milli Sporcusu Serkan Yağcı verdi.

Antrenman ve maçların bitiminin ardından Ekvator Milli Takımı, Hendek Belediyesi tarafından Uludere Alabalık Tesislerinde ağırlandı.

Hendek’te misafir olan Ekvator Milli Takımı sporcuları, Hendek’i beğendiklerini dile getirerek eğlenceli geçen bir günün ardından misafirperverlik örneği gösterenlere teşekkür ettiler.

Ekvator Milli Takımıile yakından ilgilenen Antrenör Nurkan Kayacık “ Ekvator Milli Takımını Hendek’te ağırlamak güzel, Sporcularım açısından da güzel bir gün oldu” Dedi.