U 15 yaş altı Dostluk kupası turnuvasında şampiyon olan Hendek Boğazspor alt yapı takımına kupayı Hendek Belediye Başkan İrfan Püsküllü verirken, Boğazspor sahası ile ilgili zemin ve ışıklandırma eksikliklerinin giderileceği müjdesini verdi.

Boğazspor Kulüp binasında gerçekleşen kupa törenine Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Belediye Meclis Üyesi Bilal Deniz, Hendek Gücü Başkan ve Antrenörü Bülent Sözeri, Boğaz Spor Kulüp Başkanı Şenol Taşkın, Yöneticileri, Antrenör Arslan Taşkın ve U-15 yaş altı sporcuları Katıldı.

Hendek Atatürk Stadında 4 takım arasında yapılan dostluk turnuvasında Boğazspor, Hendek Gücü, Hacıkışla ve Hendek Gençlikspor mücadele etti. Oynanan karşılaşmalar sonucu Hendek Boğazspor şampiyon olurken,  Hendek Gücüspor ikinci, Hacıkışlaspor üçüncü oldu. Dostluk turnuvasında gol kralı Hendek Gücüspor futbolcusu Kadir Kaan Kaplan oldu. Turnuvada centilmenlik kupası Hacıkışlaspor’un oldu.

Eksiklikler Giderilecek

 Kupaların takdimi sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ‘’ Ne kadar büyük sporcu olursanız olun ahlaklı olmazsanız silinir gidersiniz. Sizlerin başarılı olmanız için bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Boğazspor sahasında bulunan eksiklikleri en kısa zamanda gidereceğiz. Acil ihtiyacınız olan zemin ve ışıklandırma için gerekeni yapacağız” diyerek başarıların daim olması temennisinde bulundu.