Azerbaycan Hazar Karadeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda, Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Sporcusu 50 kiloda Hümeyra Beyza Ünlüsoy şampiyon olurken, büyük erkeklerde de 67 kiloda Kerem Ali Zeren üçüncü oldu.

Hovsan Olimpiyat Spor Kompleksi’nde yapılan Karate Şampiyonası’nda, bayanlar takım maçında Hümeyra Beyza Ünlüsoy’un bulunduğu takım şampiyon oldu. Erkeklerde de takım halinde yapılan maçlarda, Kerem Ali Zeren’in bulunduğu takım da ikincilik elde etti.

Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Sporcuları Hümeyra Beyza Ünlüsoy ve Kerem Ali Zeren’i antrenörleri Nurkan Kayacık yalnız bırakmadı.

Antrenör Nurkan Kayacık, sporcuları ile gurur duyduğunu belirterek, hedeflerinin daha büyük şampiyonluklara imza atmak olduğunu söyledi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, şampiyon sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Avrupa Şampiyonası’na hazırlık

Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü sporcusu Hümeyra Beyza Ünlüsoy, 15 Aralık tarihinde Ankara Eryaman Olimpik Spor Merkezi’nde kampa girecek. Kamp sonrası Ünlüsoy, 1-4 Şubat tarihleri arasında Rusya’ nın Soci Kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına gidecek.