ÖMER ATEŞ DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

Karate dünya takviminde yılın en önemli organizasyonları arasında yer alan 9. Dünya Ümit,genç ve 21 Yaş altı Karat Şampiyonası 12-15 KASIM tarihleri arasında Endonezya’nın ev sahipliği yapacağı Başkent Cakarta’daki organizasyonda 5 kıtadan 100’ü aşkın Ülkeden 1500’e yakın sporcunun mücadele etmesi bekleniyor. 

Ice spor salonun’ nda yapılacak Dünya Şampiyonası’ nda 33’ü ferdi, 2’si takım dalında madalya dağıtılacak. 1999 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen şampiyonada Türkiye, tüm kategorilerde mücadele verecek.

İlimiz sporcularından ise iki sporcu ay yıldızlı formayı taşıyor. 57 kg’ da Hendek Belediyesi Karate takımından Ömer Faruk Ateş 76 kg’ da ise Sakarya Büyükşehir Belediyesinden Fatih Şen ay yıldızlı forma ile Endonezya’ da altın madalya mücadelesi verecek.

ÖMER FARUK ATEŞİN AİLESİNDEN DESTEK

Endonezya yolculuğuna başlamadan, kendisine moral ve destek amacı ile Ömer Faruk Ateşin Anne ve Babası kampı ziyaret ederek Ömer Faruk Ateş’ e büyük moral verdiler. Kampı ziyaret eden Ateş ailesi şunları söyledi:’ biz Başta Antrenörlerimiz olmak üzere Ömer’ e sonsuz güveniyoruz. Şimdiye kadar yaptığı veya yapamadığı her turnuvada arkasında olduk ve bundan sonrasında da arkasında olmaya devam edeceğiz. 12- 15 Kasım tarihleri arasında Milli takım adına yarışan tüm çocuklarımıza ve Antrenörlerimize şimdiden başarılar diliyoruz.’ Dedi.

HENDEK BELEDİYESİ BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ BAŞARILAR DİLEDİ

Endonezya’ da yapılacak Dünya Şampiyonası ile ilgili Başkan Sayın İrfan Püsküllü şunları dile getirdi:’ sporcun her dalına önem veren bir ilçe olarak milli takımda başta ilçemizi, ilimizi ve Ülkemizi temsil eden sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah Endonezya’ dan güzel bir sonuçla dönerek bu onura hepimizi ortak ederler. Milli takım sporcularımıza ve Antrenörlerimize gönülden başarılar diliyorum.’ Dedi.