Liglerde Sakarya, Bolu, Düzce, Kilis, Yalova, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Eskişehir illerinden 820 sporcunun mücadele etti.  Liglerin A guruplarında dereceye giren ilk dört sporcuya kupa, beşinci ve altıncı sporcuya madalya, B guruplarında mücadele eden ilk dört sporcuya madalya, görev yapan hakemlere hatıra kupaları verildi.

Ekim 2014 tarihinde başlayan ligler altı maç üzerinden yapıldı. 10 Mayıs Anneler Günü nedeni ile Annelere ithafen yapılan liglerin finallerine Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Adapazarı İlçe Müdürü Fatih Çelikel, Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, Federasyon İl Temsilcisi Aykut Duman katıldı.

Avrupa, Dünya Hakemi Uğur Kobaş “Liglerimizi yaptığımız finaller ile bu sene için sonlandırdık. Zor bir süreç, bir o kadar da uzun bir süreç ile liglerimizi tamamladık. Sporcularımız altı maç müthiş bir mücadele örneği gösterdiler. Başta sporcularımız olmak üzere ailelerini kutluyoruz” dedi.
Müsabaka sonuçları ek’ te sunulmuştur.