Tan ve Başar’dan gümüş madalya

09 – 12 Nisan 2015 tarihleri arasında 57 il ve 580 sporcunun katıldığı,  Elazığ’ da gerçekleştirilen Türkiye Güreş Şampiyonasına Hendek İhtisas Kulübü Sporcuları da katıldı. Çok zorlu rakiplerin olmasına rağmen Bedirhan Tan 85 kg’ da ve Abdulsamet Başar 50 kg’ da  Türkiye ikincisi olmayı başardılar.

2020 olimpiyatları

Hendek Güreş İhtisas Kulübüne bağlı 7 sporcunun katıldığı şampiyonaya Antrenörler Sefer Sarı, Zafer Başar, Ebu Bekir Yılmaz ve Oğuz Birinci eşlik ettiler. Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli, “Ata sporumuz olan Güreşte Milli sporcular yetiştirmenin  onurunu yaşıyoruz . Sporcularımızın bizlere verebilecekleri en güzel hediye 2020 olimpiyatlarında ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etme onuru olacaktır. Bu Şampiyonaya katılmamıza katkılarından dolayı Hendek Belediye Başkanımız Sn. İrfan Püsküllü'ye Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğümüze teşekkür ederim”dedi

Bayrağımızı dalgalandıracaklar

Kulüp antrenörü Zafer Başar’da sporucları kutlayarak, “Sporcularımız 10 sıkletin 2 sinde final oynadıkları için Antalya' da yapılacak Yıldızlar Milli Takım Kampına katılmaya hak kazandılar. Yine gelecek vaat eden sporcularımızdan Bedirhan Tantan’da milli takım kampına davet edildi.  Sporcularımız ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Daha önce ülkemizi bayrağını dalgalandıran diğer kulüp sporcularımız gibi bu kardeşlerimiz de milli formayı en iyi şekilde taşıyacaklardır.” diye konuştu.