“İhtiyaç sahipleri için birlikte hareket ediyoruz”
Sosyal hizmetler alanında düzenlenen istişare toplantısında konuşan Davut Yüce, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yerinde tespit etmemiz ve yardım eli uzatmamız için ilçe belediyelerimiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz. İhtiyaç sahipleri için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Adapazarı Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı toplantı Reisoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Toplantıda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Sosyal Hizmetler saha personeli, ilçe belediye başkan yardımcıları ve şube müdürleri yer aldı. Toplantıda soğuk hava koşullarında yapılması planan çalışmalar ve bu alandaki hizmetlere dönük istişarelerde bulunuldu.

Omuz omuza çalışıyoruz



Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarımızın bu seferki adresi Adapazarı oldu. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak için birlikte hareket ediyoruz. Bu toplantılarla şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için nelerin gerekli olduğunu dile getiriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yerinde tespit etmemiz ve yardım eli uzatmamız için ilçe belediyelerimiz de bizlere çok katkı sağlıyorlar. Sakarya için omuz omuza çalışıyor ve hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz.”

Sosyal hizmetlerde faaliyetler devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Yüce, “Büyükşehir olarak faaliyetlerimiz devam ediyor. Karasu SGM’de yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Binamız tamamlandığında Karasu’nun kültür ve sosyal yaşantısına büyük bir katkı sağlayacaktır. Merkez ve ilçe SGM’lerde kurslarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra yaşlılarımızın hizmetine sunmuş olduğumuz YADEM ailesi hızlı bir şekilde büyüyor” diye konuştu. Hendek İlçesini temsilcilerinde katıldığı toplantı oldukça verimli geçti.