AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı iftarda buluştu. Hendek Belediye Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine ev sahipliği yapan AK Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal, misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. İftar yemeğine Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz, yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları, köy ve mahalle temsilcileri katıldı.
İftardan sonra bir konuşma yapan İçe Başkanı Şenay Sakal böyle güzel bir ayda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, AK Parti iktidarının sosyal dayanışmaya verdiği önemin diğer ülkelere de örnek olduğunu dikkat çekti. Sakal, iftar davetine katılan misafirlere de teşekkür etti.
Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’da Hendek teşkilatının örnek bir teşkilat olduğunu söyleyerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. İslam, Türkiye’nin iç ve dış politikada büyük reformlara imza attığını bunun da güçlü bir teşkilat sayesinde olduğunu ifade etti.