AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.
Hendek Belediyesi Rasim Paşa Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal,  Hendek Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, İl Genel Meclis Üyeleri, Hendek Teşkilatı Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı, yönetimi, köy ve mahalle muhtarları ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Ülkemizde birlik ve beraberlik
Programda İlçe Başkanı Şenay Sakal, partililerin bayramını kutlayarak; " Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim ettirsin. Bayramlar özellikle bizleri bir araya getiren, sevinçlerin, mutlulukların yaşandığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Hendek bayram öncesi Van’daydı. Van’da deprem felaketi yaşayan vatandaşlarımıza Hendek halkı yardım eli uzatarak, onların acılarını bir nebze olsun paylaştı. Hendek halkına teşekkür ediyoruz.



Ülkemizde birlik ve beraberlik var. Bu duygular inşallah sonsuza dek yaşayacaktır. İnşallah daha nice bayramlarda aileleriniz ve sizlerle birlikte olmak dileğiyle, hepinize mutlu bayramlar diliyorum" dedi.
İl Genel Meclis Üyeleri  Adem Öz, Mahmut Nedim Alkan, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun,  AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz ve Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan da vatandaşların bayramını kutladılar.
Hendek çalışıyor
AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da, Ramazan Bayramını kutlayıp " Hendek çalışıyor.Herkes üzerine düşeni yapıyor. Hendek heryere yetiştiği gibi Van’daki depremzede kardeşlerimize de yardım eli uzattı. Hendek halkını duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum. Ben sizlerin bayramını kutluyor, bu birlik ve beraberliğin sürmesini diliyorum” Dedi.
Başkan İnci Mekke’den katıldı
Hac vazifesini yerine getirmek üzere Mekke’ye giden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, programa telefonla katılarak herkesin bayramını kutladı.