Hendek Ak parti kolları yönetimin den Tülin DEMİRBACAK, Muazzez ÇALIŞKANOĞ, Lale GÜNGÖR ve Filiz BİR yeni başkan Gülşen Fatma DURSUN’a ve eski başkan Hatice YAZ’a süpriz yaptılar. 



Başkanlar dan haber siz bir şekilde Hendek Gençlik Merkezinde Süpriz bir kahvaltı düzenleyen hanımlar hep beraber güzel anlar geçirdiler. Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU, Hendek Ak Parti Eski İlçe Başkanı Şenay SAKAL, Hendek Ak Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı Orhan AYDIN yanı sıra Başkan İNCİ’nin hanımı Vildan İNCİ ve Ak Parti Hendek Kadın kolları yönetimi katıldı.
 

Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ ve diğer başkanlar düzenlenen sürpriz kahvaltıdan mutlu olduklarını belirterek organizasyonu düzenleyen bayanlara teşekkür ettiler.


Başkanı İNCİ Hendekte planlanan ve gerçekleşecek olan yeni hizmetler konusunda bilgileri paylaştığı kahvaltıda, hendek ilçesinde yürütülen yeni imar planları yanı sıra , ilçeye imaj katan Hendek Gençlik Merkezi nin önemi ve güzelliklerinden bahsettiği öğrenildi.