AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Hendek Belediyesi Rasim Paşa Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, İl Genel Meclis Üyeleri,  Hendek Teşkilatı Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı, yönetimi, köy ve  mahalle muhtarları ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlar sevinçlerin, mutlulukların yaşandığı özel günlerdir
Programda İlçe Başkanı Şenay Sakal, partililerin bayramını kutlayarak “  Bayramlar özellikle bizleri bir araya getiren, sevinçlerin, mutlulukların yaşandığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Her bayram sizlerle bir araya gelip bu mutlu tabloyu görmek bizleri sevindiriyor. İnşallah daha nice bayramlarda aileleriniz ve sizlerle birlikte olmak dileğiyle,hepinize mutlu bayramlar diliyorum  “ Dedi.
İl Genel Meclis Üyeleri adına Adem Öz,  AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz ve  Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan da vatandaşların bayramını kutladılar.
Ramazan dolu dolu geçti
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de, partililerin ve vatandaşların bayramını kutlayarak “ Hendek dolu dolu bir Ramazan daha geçirdi. Bizler her Ramazan Türki Cumhuriyet’lerinde iftarlar, gıda yardımları ve  engelli vatandaşlar için de tekerlekli akülü araçlar dağıttık. Geçen yıl Ramazanda da sel felaketi yaşayan Pakistan’a Hendek halkı oniki tır gıda yardımı ile 50 konuttan oluşan Hendek Mahallesi’ni kurduk. Hendek Mahallesi’nin açılışı da Başbakanımız tarafından yapıldı. Bu yıl Ramazanda da yine büyük felaket ile karşı karşıya kalan Somali’ye yardım kampanyası başlattık. Şu an kampanya devam ediyor. Bunları Hendek halkı yaptı. Ayrıca ilçemizde iftar sofrası kurup, ihtiyaç sahiplerinin de evlerine hem iftar hem de sahur yemeklerini gönderdik. Bu yıl Ramazanda hedeflediğimiz projemiz, tespit ettiğimiz 90 engelli vatandaşı evlerinde ziyaret edip akülü araç vermekti. Bu hedefimizi de yerine getirdik. Hendek’imiz hep veren el oldu. Allah her zaman veren el olmayı nasip etsin. Sizlerle birlikte daha nice bayramlara erişmek dileğiyle bayramınız  kutlu olsun “ Dedi.
Hendek’te istikrar sürüyor
AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da, Ramazan Bayramını kutlayıp “ Ülkemiz önemli bir coğrafyada bulunuyor. Bu nedenle de istikrarın sürmesi gerekiyor. Hendek’te de istikrar varki, belediye başkanımız üç dönemdir güzel hizmetler yaptı, Hendek Teşkilatı da yine örnek çalışmalara imza attı. Bayramlar birlik ve beraberliklerin en güzel yaşandığı günlerdir. Ben sizlerin bayramını kutluyor, bu birlik ve beraberliğin sürmesini diliyorum “ Dedi.
Konuşmaların ardından partililer ve vatandaşlar bayramlaştı.