AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun, köy ve mahalle temsilcileri ile biraraya  geldi.
İlçe binasında yapılan toplantıya AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal’da katıldı.


Hendek Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun,  köy ve mahalle temsilcilerine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “AK Parti kurulduğu günden bu yana teşkilatlanmaya verdiği önemle başarının anahtarını göstermiştir. AK Parti Hendek, teşkilatlanmayı herkesten önce oluşturarak başarı merdivenlerinden hızlı ve emin adımlarla çıkmayı başararak zirveye yerleşmiştir. 


Bu başarıda siz temsilcilerimiz en büyük paya sahipsiniz. Hepinize çok teşekkür ederim.  Çalışmalarımıza bundan sonra da aynı hızla ve şevkle devam edeceğiz.” Dedi.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal’da kadın kollarının çalışmalarına teşekkür etti. Sakal, “Kadın kolları yaptıkları üstün çalışmayla başarımızdaki en büyük paya sahipler. Hendek’te çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayarak tabanda müthiş bir çalışma yapmışlar ve Türkiye’ye örnek olmuşlardır. 

 Partimizi en iyi şekilde temsil eden ve anlatan siz bayan kardeşlerimizin bu fedakarlığının farkındayız. Hepinize çok  teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.