Taraklı Yenidoğan’a İçmesuyu
Bol ve Kesintisiz Suya Büyükşehir Güvencesi
Büyükşehir Yasası’ndan önce mahallelerin yaşadığı içmesuyu problemlerinin SASKİ ile bir bir çözüme kavuşturulduğunu belirten Toçoğlu; “Ferizli ve Kaynarca’daki 15 mahallede yılların sorununu çözdük. Pamukova Kazımiye’de çalışmalarımız tamamlandı. Şimdi de Taraklı Yenidoğan’a bol ve kesintisiz su ulaştırıyoruz. Hayırlı olsun.”

Toçoğlu, “Yeni Büyükşehir yasası ile tüm il sınırları hizmet alanımıza dahil oldu. Hamdolsun kısa süre içerisinde mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmaya başladık. İlçelerimizde kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarının yanı sıra büyük önem verdiğimiz içmesuyu projelerini de süratle hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Yılların Sorunu İlk Yılda Çözüldü
Kısa bir süre önce Ferizli ve Kaynarca’ya bağlı 15 mahalleye su verildiğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Yılların sorununu Büyükşehir Yasasının ilk yılında çözüme kavuşturduk. Ferizli ve Kaynarca’ya bağlı 15 mahallemize Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz içmesuyunu ulaştırdık. Ardından da Pamukova Kazımiye Mahallesi’nin içmesuyu problemini çözüme kavuşturduk. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve hamdolsun yeni bir projemizi daha tamamladık. Artık Taraklı Yenidoğan Mahallesi’nde içmesuyu sıkıntısı yaşanmayacak” dedi.

Taraklı Yenidoğan’a İçmesuyu
Başkan Toçoğlu, “Taraklı ilçemize bağlı Yenidoğan Mahallesi’nin içmesuyu problemini çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz bölgede gerekli incelemelerini yapmıştı. Projelendirilen 7,5 kilometrelik hattın imalatı tamamlandı. Yatırımımızın son kontrolleri yapılıyor. İnşallah kısa süre içerisinde Yenidoğanlı hemşerilerimizin çeşmelerinden bol ve kesintisiz içmesuyu akacak. Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.