SASKİ, Pamukova’ya bağlı Kazımiye Mahallesindeki çalışmalarını tamamladı. Yılardır suyun çıkmadığı bölge için 7 kilometrelik hat, depo ve terfi merkezi inşa edildi. Yapılacak kontrollerin ardından Kazımiyelilerin çeşmelerine kesintisiz ve bol su ulaşacak.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "İçmesuyu ağımızı her geçen gün genişletiyoruz. Bu kapsamda içmesuyu noktasında sorun yaşayan mahallelerimize de kesintisiz ve bol içmesuyu ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu dönem için 40 milyonu aşacak olan içmesuyu yatırımlarımızı hemşerilerimizle paylaşmıştık. Hamdolsun projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Kısa bir süre önce Ferizli ve Kaynarca ilçelerine bağlı 14 mahallenin içmesuyu sıkıntısını çözüme kavuşturmuştuk. Şimdi de Pamukova Kazımiye Mahallesine içmesuyu temini için başlattığımız çalışmaları tamamladık" dedi. 

1 Milyonluk Proje
Yaklaşık 1 milyona mal olan proje ile ilgili bilgiler de veren Rüstem Keleş, "Pamukova’ya bağlı Kazımiye Mahallesi’nde içmesuyu sorunu yaşanıyordu. İlçenin yüksek kesiminde kalan Kazımiye Mahallesi’ne su çıkmıyordu. Bu kapsamda ekiplerimiz bölge için projelerini hazırladı. Kazımiye Mahallemiz için 7 kilometrelik içmesuyu hattı, 50 metreküplük içmesuyu deposu ve terfi merkezi inşa ettik. Projemizde yapım çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde de hattan su verilmeye başlanacak. Projemizin bölgede yaşayan hemşerilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.