Toçoğlu Sakaryalılara teşekkür etti

Meydanın Her Metrekaresinde Tarih Yazdık 

Sona eren demokrasi nöbetlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Silahla, tankla, uçakla değil; elle, imanla, kalple nasıl destan yazıldığını gösterdik. 27 gün boyunca meydanın her bir metrekaresinde şanlı direniş hikâyeleri yazan kahraman Sakaryalıları tarih asla unutmayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin hemen ardından başlatılan demokrasi nöbetlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Direnişe Sakarya’nın adına yakışır bir nokta koyduklarını belirten Başkan Toçoğlu takipçileri ile şu mesajları paylaştı; 

Şanlı Nöbetleri Taçlandırdık

“Dün akşam 15 Temmuz direnişine Sakaryamıza yakışır bir nokta koyduk. ‘Önce vatan’ diyerek ilk günden bu yana meydanı dolduran hemşerilerimizle şanlı demokrasi nöbetlerimizi taçlandırdık. Bir an bile umutsuzluk nedir bilmeyen, yeise kapılmayan, başı öne eğilmeyen, siz değerli kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 27 gün boyunca meydanın her bir metrekaresinde şanlı direniş hikâyeleri yazan kahraman Sakaryalıları tarih asla unutmayacak.”

Milletimizin Dünya’da Emsali Yok

“Kadını erkeği, genci yaşlısı, çoluğu çocuğu hülasa 7’den 70’iyle meydanları vatan, bayrak, namus aşkıyla inleten bu milleti tarih asla unutmayacak. Sakarya’dan Türkiye’ye, Türkiye’den Dünya’ya… Silahla, tankla, uçakla değil; elle, imanla, kalple nasıl destan yazıldığını gösterdik. Bu milletin varlığı en büyük güç. Her daim el ele, omuz omuza, gönül gönüle oluşumuz en büyük gücümüz. Allah bizlere bir daha 15 Temmuz’lar gibi karanlık geceler yaşatmasın. Allah birliğimizi, kardeşliğimizi ilelebet muhafaza etsin. Dünya’da emsali olmayan bu milletin hakkı ödenmez. Allah hepinizden razı olsun.”