“Fark yaratan projelere beraberce imza atacağız”

Sakarya Ticaret Borsası ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, “Ticaret Borsasının yeni yönetimini kutluyorum. STB ile ortak projelere imza attık. Hayvanpazarını kaldırdık. Alancuma’da modern bir tesis inşa ederek hayvancılık ile uğraşan esnafımıza daha rahat bir ortam sunduk. İnşallah yeni dönemde de şehirde fark yaratan projelere beraberce imza atacağız” dedi.

Tarım sektörü raporu 

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, “Ticaret Borsası olarak çoğunluğun tarımla ilgilendiği bir odayız. Oda olarak özellikle tarımla ilgili projelerimizi hazırladık. Üniversite hocalarımızla bir araya gelerek Sakarya’da ki tarım sektörüyle ilgili durumu açıkça özetleyecek bir rapor çalışması gerçekleştireceğiz. STB olarak çalışmalarımızı çözüm odaklı bir şekilde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Ortak projeler

Başkan Toçoğlu, “2018 Sakarya’da seçim senesi oldu. SATSO ve Ticaret Borsasının seçimleri tamamlandı. Ticaret Borsasının yeni yönetimi kutluyorum. Hepiniz ticaretin ve sektörün içinden gelen kişilersiniz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizdeki tüm odalarla ve STK’larla uyum içerisinde çalışıyoruz. Sakarya Ticaret Borsası’yla ortak projelere imza attık. Şehrin merkezinde bulunan hayvanpazarını kaldırdık. Alancuma’da modern bir tesis inşa ederek hayvancılık ile uğraşan esnafımızın daha rahat şartlarda faaliyetlerini sürdürmelerine olanak sağladık. İnşallah STB yeni yönetimiyle şehirde fark yaratan projelere beraberce imza atacağız. Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.