Hakkında hırsızlık suçundan 6 yıl 10 ay ve 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A Sakarya polisinin sıkı takibi sonucu yakayı ele verdi.

Sakarya polisi uzun süredir yurtdışında bulunan A.A’nın Ağustos ayında yasadışı yollardan yurda giriş yaptığını öğrendi. Polis uzun  süreli ve incelikli bir takip sonrasında A.A’nın Sakarya’ya gelip Yalova il sınırındaki bir lastikçide saklandığı bilgisine ulaştı. Sakarya polisi 25 Ekim Cuma günü bir operasyonla A.A’yı ele geçirdi.

 
A.A hemen ertesi gün adli mercillere çıkarılıp tutuklandı ve Sakarya L Tipi Cezaevi’ne sevk edildi.

 
Polisin ele geçirdiği deyim yerindeyse tam bir suç makinası. A.A’nın; kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, kilit açmak suretiyle hırsızlık, silahla yağma, konut ve işyeri dokunulmazlığı ihlali, suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi, 6136 sayılı kanuna muhalefet (ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma), cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, suç işlemek maksadıyla kurulan örgüte üye olma, mala zarar verme, resmi belgede sahtecilik, tehdit ve görevi yaptırmamak için direnme gibi 100 ayrı suçtan dosyası bulunuyor.