Bayramlar kardeşliğin güçlendiği zamanlardır
Şehir genelinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Başkan Toçoğlu, “Bayramlar dayanışma ve kardeşliğin güçlendirildiği mübarek zamanlardır. Kurban Bayramı’nın mazlum ve mağdur coğrafyalarda yaşam savaşı veren kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyor, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

TÜVASAŞ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve SATSO Toplu Bayramlaşma Töreni ile güne başlayan Başkan Toçoğlu, kamu kurum ve kuruluşları üyeleri, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Toçoğlu teşkilatla bayramlaştı

Toplu Bayramlaşma Töreni’nin ardından programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Toçoğlu, bayram mesaisinde bulunan itfaiye personeline kolaylıklar diledi. Törende yer alan Vali Balkanlıoğlu ise, itfaiye teşkilatının tören mangasını selamladı. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı Bayramlaşma Töreni’ne katılan Başkan Zeki Toçoğlu, teşkilat mensuplarının bayramlarını tebrik etti.

Sakarya’da bayramlar bir başkadır

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, programlarına STK temsilcileri tarafından düzenlenen bayramlaşmalarla devam etti. Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası ve Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleriyle bayramlaşan Başkan Toçoğlu, ziyaretlerinde huzur coğrafyası olan Sakarya’da bayramların bir başka olduğunu dile getirdi. Başkan Toçoğlu, Demiryol-İş Sendikası’nın bayramlaşma programlarına da katıldı.

Birlik ve beraberlik temennisi

Başkan Toçoğlu, daha sonra Sakarya Yerel Kültür Dernekleri Federasyonu ve Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin üyeleriyle  bir araya geldi.  Serdivan Belediyesi’nin düzenlediği bayramlaşma programında ilçe vatandaşlarıyla bayramlaşan Başkan Toçoğlu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ile AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı’nın toplu bayramlaşma törenlerine katılarak programlarına son verdi. Başkan Toçoğlu, bayramın birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.

Bayramlar kardeşlik için fırsattır

Kurban Bayramı’na ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Bayramlar dayanışma ve kardeşliğin güçlendirildiği mübarek zamanlardır. Bayramlar, kardeşlik için bir fırsattır. Kurban Bayramı’nın mazlum ve mağdur coğrafyalarda yaşam savaşı veren kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum. Tüm hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramları’nı tebrik ediyor, birlikte nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum” diye konuştu.