Sakarya’da her yer “ALİ İNCİ”
 
Temayül de sesli mesaj

Sakarya siyasetinin renkli ismi Ali İnci, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday adayı başvurusunu büyük bir kalabalıkla yapmasının ardından sahaya inerek çalışmalara başladı. Tüm teşkilatları tek tek ziyaret eden Ali İnci, temayül öncesi delegelere sesli mesaj göndermesi de büyük ilgi gördü. Temayül de aday adaylarını arayarak başarı dileyen İnci’nin bu jesti aday adayları tarafından da takdir edildi.

54 araç giydirildi

Türkiye’de milletvekilliği için istifa eden iki belediye başkanından biri olan eski Hendek Belediyesi Başkanı Ali İnci, Sakarya’da gittiği her yerde büyük bir sevgi ile karşılanıyor. 16 ilçede toplam 38 duvar reklam çalışması yapan İnci’yi sevenler de 54 adet araç giydirdiler. Seçim çalışmasına Ali İnci taraftarları büyük destek veriyorlar.

Ali İnci’nin selamı var

Sakarya’da kapı kapı gezerek broşür, afiş, kalem ve kartvizit dağıtan gençler, Sakaryalılar’a Ali İnci’nin selamını iletiyorlar. Dağıtım yapan gençlere, Ali İnci’ye sevgilerini gönderen vatandaşlardan İnci’ye karşı büyük bir destek var. Önümüzdeki hafta teşkilatları tekrar ziyaret ederek teşekkür edecek olan Ali İnci, STK’ları ziyaret edecek ve basın toplantısı yapacak.