Yenileme Projesinin ihalesi 29 Ağustos Cuma, saat 10.30’da

Sakarya Caddesi Daha Modern Görünüme Kavuşacak

Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin ihalesine 29 Ağustos Cuma günü çıkılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Bölge esnafına, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun. İhalenin ardından caddemizin daha modern bir görünüme kavuşması için yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasını hemen hayata geçireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel seçimlerde kamuoyu ile paylaşılan bir projenin daha hayata geçirileceğini, Sakarya Caddesi’nin yenileneceğini belirtti. Bölge esnafının isteği üzerine projenin gündeme alındığını ve tamamlanan hazırlıkların ardından ihalenin 29 Ağustos Cuma günü saat 10.30’da gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Bölge esnafına, hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kudüs, Ankara ve İnönü Caddeleri de yenilenecek

Alt yapıdan üst yapıya yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Toçoğlu, “Daha önce Atatürk Bulvarı, Karaağaç Caddesi, Çark Caddesi, Yuvam ve Şal Sokak başta olma üzere şehrimizin muhtelif bölgelerinde yenileme çalışmalarını hayata geçirmiştik. Şimdi de Sakarya Caddesi için çalışmalarımızı başlattık. Şehrimizin önemli arterleri arasında olan Sakarya Cadde’sinde yürüyüş yolu, aydınlatma sistemi, orta refüj ve çevre düzenleme çalışmalarını içeren kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştireceğiz. 29 Ağustos Cuma günü yapılacak ihalenin ardından projemizi hemen başlatacağız. İnşallah Sakarya Caddesi yenileme çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlayıp; Kudüs, Ankara ve İnönü Caddeleri’nde de yenileme çalışmalarını hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı