Daire Başkanı Yusuf Çelebi, "1996 yılından bu yana, bereket ayı Ramazan'da, eski ve yeni tüm personelimizi iftar sofralarında buluşturuyoruz.

Gelecek yıllarda da böylesi iftar gecelerinde bir arada olmayı diliyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, her yıl düzenlediği iftar programlarında personeli ile aynı sofrada buluşmayı sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bahçesinde gerçekleştirilen bu yılki iftar programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan'ın yanı sıra, İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, Büyükşehir yöneticileri, SEDAŞ, AFAD ve UMKE temsilcileri ve itfaiye personeli ve aileleri katıldı.

İftar’da personel buluşması

Geleneksel hale getirilen iftar programı hakkında açıklamalarda bulunan İtfaiye Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, "1996 yılından bu yana bereket ayı Ramazan'da eski ve yeni tüm personelimizi iftar sofralarında buluşturuyoruz.

Gerek emekli personellerimiz gerek halen hizmet veren personelimizle böylesi bir huzur akşamında beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Gelecek yıllarda da böylesi iftar gecelerinde bir arada olmayı diliyor, tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.