‘Basının birlikteliği örnek olmalı’

Vali Coş’un kabulün de Başkan Zeki Aydıntepe, Başkan Yardımcıları Ferruh Bulut, Salih Yalçıntaş, Genel Sekreter Zerrin Anıl, Muhasip Betül Balcı, Denetim Kurulu Üyeleri Gülhan Yılmaz, Safa Polat ve yönetim kurulu üyeleri Ekrem Ürdüç, Semra Can, Ediz Canbaz ve Ahmet Kaya yer aldı.

Gazetecilerin sağladığı birlikteliğin örnek olmasını temenni eden Vali Coş , “Bu yolda tüm ekibinize ve yeni katılacak arkadaşları şimdiden kutluyorum. Sizin bir büyük olarak, genç arkadaşlarla birlikte böyle bir yapılanma içerisinde yer almanız bizi de sevindirdi. Sakarya basını yaptığı çalışmalarla kamuya önemli katkılar sağlıyor. Birlikteliğinize katkı sunmak bizi de mutlu eder” dedi.

Sakarya basının başlatılan uyuşturucu seferberliğinde büyük katkı sağladığını belirten Vali Coş, “Uyuşturucu için başlattığımız ve toplumun her kesiminin seferberliği ile önemli yol kat edilmiştir. Çalışmalarımız sürerken, Sakarya basınını katkılarını da takdire şayan buluyoruz. Bu ve buna benzer konularda basanımızın kamuya, milletimize ve şehir yönetiminize katkılarını sürdüreceğine inancım tamdır” diyerek, teşekkür etti.