“Sayın Başbakanımızı, Milletimizin Cumhur Adayını 16 Ağustos Çarşamba günü Kent Meydanı’nda her zamanki desteğimiz ve coşkumuzla en güzel şekilde karşılayacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı, Başbakan ve AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştireceği mitin öncesi bir araya geldi. İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe başkanları ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, “Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı Adaylığı kapsamında başlattığı seçim çalışmalarında Sakarya’mızda da bir program düzenlenecek. 16 Temmuz Çarşamba günü Yeni Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Kent Meydanı’nda olacak. İnşallah meydanı dolduracak milletimizle el ele, gönül gönüle, Partimize ve Cumhurbaşkanı adayımıza gereken en yüksek desteği vereceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayımıza en güçlü destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise yaptığı açıklamada, “Şehrimizde Ramazan ayını çok birlik ve beraberlik içerisinde geçiriyoruz. Hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Bugünde İl Başkanımız Sayın Recep Uncuoğlu başkanlığında ilçe belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Hazırlıklarımızı gözden geçirdik, son durumu istişare ettik. 16 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek mitinge hazırız. İnşallah şehrimiz milli irade ve milli gücün yanında olduğunu bir kez daha gösterecek, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.