Büyükşehir’in Çatalköprü Mahallesi girişine inşa ettiği yeni köprü bölgede yaşayan vatandaşlarda memnuniyet yarattı. Çatalköprü Mahallesi Muhtarı Esen, “Eski köprüyü kullanmak bizi tedirgin ediyordu. Çok şükür Büyükşehir Belediyemiz önemli bir sorunumuzu çözüme kavuşturdu. Başkan Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, eski Ankara yolu olarak bilinen güzergahta, Çatalköprü Mahallesi girişindeki köprü yapım çalışmalarını tamamladı. 2 Milyon TL’lik yatırımla inşa edilen 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindeki modern köprü trafiğe açıldı. Bölge halkının büyük bir sorununun çözüme kavuşturulduğunu belirten Çatalköprü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Esen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na gerçekleştirilen yatırım için teşekkür etti.

Ulaşım Güvenliği Sağlandı
Esen, “Eski köprüyü kullanmak bizi tedirgin ediyordu. Kış aylarında yükselen su seviyelerinde yaya geçişlerinde tedirginlik yaşanıyordu. Çok şükür Büyükşehir Belediyemiz önemli bir sorunumuzu çözüme kavuşturdu. Yeni köprü ile bölge ulaşımının güvenliği sağlandı. Hayata geçirilen yatırımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gönül Rahatlığıyla Geçiyoruz
Bölge sakinlerinden Zeydin İlten ise, “Biz bölgede yaşayan vatandaşlar olarak genellikle çiftçilikle uğraşıyoruz. Eski köprü üzerinden tarlalarımıza geçerken tedirgin oluyorduk. Yapımı tamamlanan yeni köprüden gönül rahatlığıyla geçiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na mahallemize yapmış olduğu yeni köprü için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.