Şehrin Geleceği İçin Aralıksız Çalışıyoruz

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz günden beri muhtar arkadaşlarımızla sıkı bir iletişim halindeyiz. Burada en önemli ortak noktamız; şehrimizdir. Şehrimizin geleceği için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi. 

Ziyarette ilçe muhtarlar derneği başkanları ile mahalle muhtarları da yer aldı. Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, muhtarlara verdiği desteklerden ötürü Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Toçoğlu’na Destek Teşekkürü

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, “Federasyonumuzun 1. Olağan Genel Kurulunun ardından ziyaret yapmayı planlıyorduk. Ancak ülkemizde yaşanan olaylar dolayısıyla biraz gecikmiş oldu. Öncelikle bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı tüm muhtar arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde 17. Yıldönümünü geride bıraktığımız deprem şehitlerimizi ve 15 Temmuz’da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminde şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Biz muhtarlar olarak vatanımızın, devletimizin, milletimizin, demokrasinin ve milli iradenin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Ortak Noktamız Sakarya

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Öncelikle Muhtarlar Federasyonu’nun hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerinde bildiği gibi göreve geldiğimiz günden beri muhtar arkadaşlarımızla sıkı bir iletişim halindeyiz. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Burada en önemli ortak noktamız; şehrimizdir. Şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları atarken bizlerle birlikte olmanız son derece memnuniyet verici. Bu doğrultuda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Dik Duruşunuza Müteşekkiriz

Başkan Zeki Toçoğlu, “15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen hain kalkışmaya karşı dik bir duruş sergilediniz. Demokrasi Meydanı’nda bizleri bir an olsun yalnız bırakmadınız. Bu anlamda sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bizler bir olduğumuzda neler yapabileceğimizi tüm dünyaya gösterdik. Bizi ibretle izlediler. Ülkemizin geleceğini hep birlikte kurtarmış olduk. Meydanlarda demokrasi nöbetlerimizi tuttuk. Şimdi de zihinlerimizde nöbete devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte ülkemizi bölmek isteyen hainlere fırsat vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.