Bu kapsamda Adnan Menderes, Orhangazi, Yenibosna, Bağlar ve Üniversite Caddelerindeki asfalt yama onarım çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, yoğun kar yağışının ardından asfaltı zarar gören güzergâhlarda başlattığı asfalt yama onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geçtiğimiz günlerde şehrimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ile birlikte güzergâhlarımızda kapsamlı bir iyileştirme çalışması başlattık. Bu kapsamda Adnan Menderes, Orhangazi, Yenibosna, Bağlar ve Üniversite Caddelerindeki asfalt yama onarım çalışmalarımızı tamamladık” diye konuştu.

İyileştirmeler Yapılıyor
Arterlerdeki gerekli bakımların devam edeceğini de açıklamalarına ekleyen Oktar, “Ekiplerimiz şuanda Yeni Camii Bölgesi ve Sakarya Caddeleri’ndeki çalışmalarına devam ediyor. Şehrin tamamında asfaltı zarar gören güzergahlarda gerekli iyileştirmeleri hayata geçiriyoruz. Hemşerilerimizin ulaşım konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına azami bir çaba gösteriyoruz. İnşallah yol iyileştirme çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak” ifadelerini kullandı.