Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ‘Gönül Köprüsü İller Projesi’ kapsamında kardeş şehir Siirt’e 6 otobüs hibe etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal’ın anahtarlarını gerçekleştirilen törenle teslim ettiği otobüsler, Siirt halkına hizmet sunmaya başladı. Törende AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Büyükşehir bürokratları ve çok sayıda Siirtli yer aldı. 


Sakarya’dan Siirt’e uzanan kardeşlik

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, yeni otobüslerin hayırlı olmasını diledi. Taşkın, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere tüm ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal ise; “Kardeşlik şehri olan Sakaryamızdan sizlere selam getirdik. 6 yeni otobüs Siirt’e ve Siirtlilere hayırlı olsun” dedi.



Siirt’e 6 otobüs

Anahtar teslim töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, “Biz Siirt Belediyemize her türlü katkıyı yapmaya hazırız. Siirt’in en güzel hizmetlerle buluşmasını arzuluyoruz. Siirt halkı, ne yazık ki uzun süredir belediye hizmetlerinden yoksundu. Bugünde Gönül Köprüsü İller Projesi kapsamında Sakarya ile kurulan köprü sayesinde Siirt Belediyesi’ne 6 otobüs hibe edildi” dedi.



Kardeşlik hukukunu geliştiriyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu ve ekibine teşekkür eden Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi ramazan ayında başlayan kardeşlik hukukunu daha ileriye götürerek 6 otobüsü Siirt halkına hizmet etmek üzere teslimini yapıyorlar. Siirt Belediyesi başta olmak üzere diğer kayyum belediyelerimiz her alanda bir gün öncekinden daha iyi olacak. Ondan hiç şüpheniz olmasın. Her geçen gün daha iyiye gidecek. İyi hizmetler yapmaya başladık. İnşallah baharla beraber bu hizmetler artarak devam edecek. Siirt halkı bize güvensin, kazasız belasız Allah hizmet sunmayı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.