Akif Yener, Sakaryaspor şarkısı için stüdyoda

Akif Yener’den Sakaryaspor’a yepyeni şarkı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Personeli, 92.1 Hür Fm 5. Boyut Program Yapımcısı ve Yaşam Koçu-Kişisel Gelişim Uzmanı “Onun Adı Efsane Sakarya” ve “Ne Ask Ne Hayat” şarkılarının bestekarı Sakaryalı Ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener, Sakaryaspor için yazdığı söz ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı için İstanbul’da yeni ünlü aranjesi Alper Çam ile birlikte çalışmalarına devam adıyor.

Ünlü Aranjör çalışmalara devam

Tarihte Sakarya için ilk şarkı olan “Onun Adı Efsane Sakarya” şarkısı ve 4 yıl önce piyasaya çıkan “Ne Ask Ne Hayat” single albümü ile sevilen sanatçı Akif Yener; sevdiği şehir Sakarya ve güçlü takımı Sakaryaspor için üretmeye devam edeceğini ifade etti. Sakaryaspor çok iyi bir başlangıç yaptı bu sezon diyen Akif Yener; “Gerek yönetimi, gerek taraftarı ve takımını her yerde destekleyen Tatangalar ile Türk futbolunun da gündeminde böyle güzel bir süreçte yaklaşık 7-8 yıl önce Sakarya stadında maç izlerken yazıp bestelediğim yeni Sakaryaspor şarkımı ünlü Aranjör Alper Çam ile aranje etmeye karar verdim. Yaklaşık 15 gündür aranje çalışmaları devam eden bu şarkıma klip çekmeyi ve sonrasında albüm yapmayı planlıyoruz” diyerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Bu şarkı çok ses getirecek

Bu sürece girmesinde en büyük etkenin Puanx A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Reis olduğunu hatırlatan Akif Yener; “Bu konuda bana destek veren Sakaryalı İş adamı Abdullah Reis’e sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisini bir kaç ay bürosunda yaptığım ziyaretimde çıplak sesle okuduğum bu şarkı onu çok etkiledi ve aranje masrafları konusunda destek olmayı bir Sakaryalı olarak görev bildiğini söyledi. Sonrasında yaptığımız toplantılarda planlarımızı hayata geçirerek, yürürlüğe soktuk. Prodüktörüm olan Abdullah Reis’e sonsuz minnet duyduğumu da sizlerle paylaşmak isterim. Yeni çalışmamın yakın bir zaman sonra piyasada olması için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Sakaryaspor için yazdığım bu şarkının da hep dillerde olması temennimle, Sakaryaspor tarafları, Tatangalar ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım” dedi.