Ünver SATSO’da

MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver, STK ziyaretleri kapsamında önceki günde üyesi olduğu SATSO’yu ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

TOBB ve SATSO’da görev yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyareti ve seçim çalışmaları kapsamında önceki günde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti. Daha önceki dönemde SATSO Tahkim Divanı Başkanlığı ve SATSO Meclis Üyeliği ile TOBB KOBİ Müteahhitlik Meclis Başkan Vekilliği olarak aktif olarak görevlerde bulunan MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı İnşaat Mühendisi Orhan Ünver, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel İdareler Seçimi’nde SATSO’dan destek istedi.




Adaylık yolunda başarılar

SATSO üyesi olan işadamlarının aday adayı olmasından dolayı duydukları memnuniyetini dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; “İş dünyasının ve şehrin gelişimine katkı sağlayan yön veren önemli bir kurumun çatısı altında hizmet etmeye gayret ediyoruz. Sakaryamızı Yeni Türkiye yolunda lokomotif olacağına inandığımız ilimizin çıtasını yükseltme çabası içindeyken hizmet paydaşlarımızın da aynı heves ve azimle bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Hizmet ortağımız olacak tüm milletvekili aday adaylarına olduğu gibi üyemiz olan ve gerek TOBB, gerekse SATSO’da görev yapmış olan MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver’e de adaylık yolunda başarılar diliyoruz” dedi.