Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek toplu açılış törenine Sakaryalıların hazır olduğunu belirten Toçoğlu; “Yarın Sakaryamızın gurur günü! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Sakaryalı kardeşlerimizle buluşacak. Sakarya Cumhurbaşkanımızı karşılamaya hazır.”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 16 Mart Perşembe günü Demokrasi Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreniyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sakarya’nın bu önemli güne hazır olduğunu belirten Toçoğlu, “Yarın Sakaryamızın gurur günü! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyemizin 384 Milyon TL değerindeki 43 eserinin açılışı için Sakaryalı kardeşlerimizle buluşacak.

Sakarya Cumhurbaşkanımızı karşılamaya hazır.”

Sakarya hazır

“Sakaryamız her zaman davasının yanında olarak, Cumhurbaşkanımıza desteğini göstermiştir. 16 Nisan referandumu öncesinde de Cumhurbaşkanımızın huzur buluyorum dediği şehrimizden güçlü bir moral vermeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı bu yolda yalnız bırakmayacağız. Sakarya olarak yanında olduğumuzu göstereceğiz. İnşallah yarın saat 15.00’da Demokrasi Meydanı’nda 16 ilçemiz, kadınlarımız, gençlerimiz, hemşerilerimizle Cumhurbaşkanımızı karşılamaya hazırız.”