Gücümüzü Birlikteliğimizden Alıyoruz
AK Parti Milletvekili adayları ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin gücünü her seçimde hissettik. Ve bu güç her seçimde daha da arttı. İnşallah birlikteliğimizden aldığımız güçle milletvekilliği seçimlerinde de büyük bir başarı elde edeceğiz” ifadelerini kullanırken; İl Başkanı Kılıç ise, “Gece gündüz çalışacağız. Hep beraber sahada olacağız. Milletimizle el ele 7 güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve AK Parti Sakarya Milletvekilleri Adayları Recep Hacıeyüpoğlu, Mustafa İsen, Ali İnci, Recep Uncuoğlu ve İl Başkan yardımcıları ile bir araya geldi. Ormanpark’ta gerçekleşen toplantıda Başkan Zeki Toçoğlu, milletvekili adaylarına şehir genelinde hayata geçirilen ve planlanan yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.

Durmadan Çalışacağız
Başkan Toçoğlu, “Ak kadrolar her zaman hizmetin, birlik ve beraberliğin adresi olmuştur. Bizler birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, daha çok çalışarak inşallah bu seçimlerde de güzel bir başarı elde edeceğiz. Daha önce elde ettiğimiz başarılar bizi hiçbir zaman rehavete sürüklemedi. Yerel seçimlerde tüm belediyeleri kazandık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sakaryamız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye ortalamasının üzerinde destek verdik. Şehrimizin gücünü her seçimde hissettik. Ve bu güç her seçimde daha da arttı. İnşallah birlikteliğimizden aldığımız güçle milletvekilliği seçimlerinde de büyük bir başarı elde edeceğiz. Yeni Türkiye yolunda durmak yok, gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

Hep birlikte sahadayız
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Gerçekleştirilen toplantı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Düzenlediğimiz her programda ve ilçelerimize yaptığımız her gezide Büyükşehir Belediyemizin gücünü hissediyoruz. Önümüzde ki milletvekilliği seçimlerinin önemini biliyoruz. Şu anda adaylarımızla ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Programlarımız devam edecek. Gece gündüz çalışacağız. Hep beraber sahada olacağız. Milletimizle el ele 7 güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz” ifadelerini kullandı.