Geçtiğimiz günlerde 15 ilçe kongresini tamamlayan İYİ Parti´de Sakarya il kongresi 4 Mart Pazar günü  yapılacak.

İlçe kongreleri sürecini tamamlayan İyi Parti‘de,  kongreler,   İl Başkanlığı kongresinin ardından sona erecek.

İYİ Parti Sakarya  İl Başkanı Hüsamettin ATASEVER,  İl ve Merkez ilçe Divan ve yönetim kurulu üyeleri ile İYİ Parti  ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

İYİ Parti Sakarya  İl Başkanı Hüsamettin ATASEVER “İyi bir Sakarya, İyi Bir Türkiye yolunda attığımız bu ilk adımın ülkemize ve Sakarya’mıza hayırlı olmasını diler, Sizleride aramızda görmekten onur duyarız” dedi

Sakarya  ili genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan  İYİ Partinin ilçe kongrelerinden güçlenerek çıktığını belirten İl Başkanı Hüsamettin  ATASEVER, İYİ Parti il kongresinin 04 Mart Pazar günü Saat 12.00´da Adapazarı Atatürk Kapalı spor salonunda yapılacağını belirtirken, “İl kongremize tüm partililerimizi ve Sakarya  halkımızı bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti  Akyazı, Hendek, Kocaali, Karasu, Ferizli, Söğütlü, Kaynarca, Pamukova, Taraklı, Geyve, Sapanca, Arifiye, Erenler, Adapazarı, Serdivan ‘da Geniş Katılımlı İstişare Toplantıları yapıldı.   

İlçe başkanlarımız; Geyve Yusuf Baran, Taraklı Davut Yılmaz, Pamukova Kemalettin Yörük, Sapanca Alpaslan Kılıç, Arifiye Emine Kumru, Erenler Şemsettin Duman, Akyazı Servet Top, Kocaali Kemal Din, Karasu Levent Arslan, Ferizli  Fatih Akgün, Söğütlü  Seyfettin Yıldız, Kaynarca  Aytekin Karlıdağ, Adapazarı Mücahit Bulan, Serdivan Nurdan Aygün, Hendek Fatih Bayındır “  İki ayda ilçelerimizin kurulumunu tamamlayıp kongresini yapan ve Sakarya’da İYİ PARTİ adına ilk seçilmiş ilçe başkanları  olarak karşınızdayız. Esas işimiz şimdi başlıyor. Bizler kongreden sonra geçen sürede hem ilçelerimizdeki çalışmalar, hemde il kongremizin hazırlıkları için yapılması gerekenleri gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Artık sahalardayız .

Daha sonra toplantıya katılan il başkanı Hüsamettin Atasever ;

 4 Mart’ta yapılacak kongrede 2 aday çıkıyoruz. Demokratik seçim olsun. Sizler İYİ ve Cesur insanlarsınız en iyiyi sevgi ve saygı ile seçeceğinize inancım tamdır.

İyi Parti  Sakarya İl Başkanı Hüsamettin Atasever ve İl Divan Yönetim Kurulu Üyeleri;  Akyazı, Hendek, Kocaali, Karasu, Ferizli, Söğütlü, Kaynarca, Pamukova, Taraklı, Geyve, Sapanca, Arifiye, Erenler, Adapazarı, Serdivan ilçe başkanlıkları ile Sivil Toplum Teşkilatlarını ziyaret ederek Kongreye davet ettiler.