“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”

İnci, “Yeni Türkiye, Yeni Dünya’nın umut ışığı olacaktır”
 
İnci, Karapürçeklilere “Yeni Türkiye kendi medeniyet değerleri üzerinde yükselecek. Yeni bir Dünya’nın umut ışığı olacaktır. Yeni Türkiye yolunda Sakaryamızı hak ettiği yeri alması için olanca gayretimizle çalışacağız.”dedi.

Sakarya - Karapürçek yolu

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Karapürçek’te vatandaşlarla bir araya geldi. İnci, Karapürçek’te esnafları, mahalleleri ve pazar yerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi ve destek istedi. İnci, Karapürçek’in sorunlarını bildiğini ifade ederek, “Sakarya Karapürçek  yoluna dikkat çekmek istiyorum. Burada oturan hemşerilerimizin hem doğup büyüdüğü yerde yaşaması, hem de üretimin olduğu yerde çalışması açısından bu yolun önemi çok büyük. Yola önem veren biri olarak, kesinlikle bu güzergâh üzerinde duracağım.” dedi.

Karapürçek’ten tam destek
 
Karapürçek’te büyük bir sevgiyle karşılanan Ali İnci’ye, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Cemalettin Selim, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Burnazoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı  eşlik etti. Selim, yaptığı konuşmada, “Milletvekili adayımız olan Sayın Ali İnci’yi çok iyi tanıyoruz. Kendisinin Hendek ilçemizde yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Hendek ilçemiz ilçeler arasında gıpta ile gösterilen ilçeler arasında. Sayın İnci, ne zaman  bir ihtiyacımız olsa her zaman bizlere yardımcı olmuştur. Ali İnci'yi her zaman başarılı hizmetlerle anıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz, her zaman yanında olacağız” dedi.
 
"Sakarya'nın her noktasını bilirim"

“Rüyasında kendi memleketini görmeyen vekaleti yürütemez” diyen AK Parti Sakarya  Milletvekili Adayı Ali İnci  “Sakarya’da doğduk, Sakarya’da büyüdük Sakarya’nın bütün ilçelerini  mahallelerini iyi bilirim. Sakaryamız da  ne tür sorunlar var, nelere ihtiyaç var en iyi bilenlerdenim. Rüyasında kendi memleketini görmeyen insan sizlerin vekaletini yürütemez. Sakaryamızın şu ilçesinde şöyle bir sorun var dendiğinde eğer vekilin zihninde o ilçenin yolları, sokakları, insanları canlanmıyorsa Ankara'da ki odasında o sorunlara çözüm bulamaz.” Diye konuştu.  
 
“Yeni Türkiye’yi kuracağız”
 
İnci sözlerine şöyle devam etti: “Şeyh Edebali Osmanlı kurulurken Osman Bey’e verdiği tavsiyelerde "insanı yaşat ki devlet yaşasın" dediği için 700 yıl biz bütün dünyaya hükmetmişiz. İnşallah bu felsefeyle hazırlayacağımız yeni anayasayla birlikte Yeni Türkiye'de ne Türk- Kürt kavgası ne alevi-sünni kavgası, ne laik-antilaik kavgası ne de sen-ben davası kalacak. Yeni Türkiye kendi medeniyet değerleri üzerinde yükselecek. Yeni bir Dünya’nın umut ışığı olacaktır. Yeni Türkiye yolunda Sakaryamızı hak ettiği yeri alması için olanca gayretimizle çalışacağız. Hep birlikte yeni Türkiye'yi kurmak ve gelişen Sakaryamızı  inşa etmek için sizlerin desteğini bekliyorum.”dedi.