MHP’li Orhan Ünver; Hür Fm’de Hür Meydan programına katıldı
MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver, 92.1 Hür Fm’de yayınlanan Engin Arapoğlu ile Hür Meydan programına konuk oldu.

Canlı yayında, soruları cevapladı
Hür Fm’de İlknur Çakar’ın moderatörlüğündeki Engin Arapoğlu ile Hür Meydan programına konuk olan MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver, canlı yayında Gazeteci Engin Arapoğlu’nun sorularını yanıtladı. Sakarya’da iki partinin yarıştığını belirten MHP’li Orhan Ünver, “Seçim MHP ile AK Parti arasında geçecek. Son seçimde 175 bin oy alan partimizin hedefi Sakarya’da birinci olmaktır” dedi.

Halktan olumlu tepki alıyoruz
Engin Arapoğlu’nun kendisine yönettiği yaklaşık 20 soruyu, canlı yayında cevaplayan
MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Orhan Ünver, soruya karşılık, şu ana başlıklı yanıtlar verdi: “Birçok projeye imza attım. Sakarya’ya verecek çok şeyim var. Milliyetçi hareket çocukluk aşkımız. Tabii ki 1. Sırayı isterim. Münir bey değerli bir insan. Hedefimiz birinci parti olmak. Şartlar aleyhimize değil. Halktan olumlu tepki alıyoruz. Değişik bir sonuç bekliyoruz. Devlet bey bilge bir lider. İnşaat sektörü zorda. Her şeyden azar azar var. Sağlık ve eğitim çok kötü durumda. Milletvekili irtibat ofisi açacağım. CHP milletvekili çıkaramaz. Toprak bütünlüğümüz tehlikede. Bu şarkıyı beraber söylediler. Sakaryaspor’u siyasallaştırdılar. Sandığa mutlaka gidin.”