BALBALI’DA SAMUR COŞKUSU

Sakarya’dan Bağımsız olarak 7 Haziran seçimlerine katılmak üzere adaylığını açıklayan Coşkun Samur, seçim çalışmaları için başlattığı köy gezilerini sürdürüyor. Balbalı köyünü beraberindeki heyetle ziyaret eden Coşkun Samur köy konağında adaylık süreci ile ilgili olarak bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

BALBALI BAĞIMSIZ ADAY SAMUR’U COŞKUYLA KARŞILADI

‘’Sakarya’nın Bağımsız Gücü ‘’ sloganıyla Sakarya Bağımsız Milletvekili Adayı olarak seçim maratonuna başlayan Coşkun Samur ve beraberindeki heyet, Akyazı Balbalı Köyünde köy halkıyla Yatsı Namazını kıldıktan sonra köy konağında  adaylık süreci hakkında bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Samur, neden bağımsız aday olarak seçimlere katılma kararı aldığını köy konağında toplanan Balbalı sakinlerine anlatırken, milletvekillerinin sadece partilerinin çizgilerinde kalarak vatandaşından kopma noktasına geldiğine vurgu yaptı ve ‘’seçilmek için parti merkezlerinin yöneticileriyle siyasi pazarlıklar yapan adaylar seçildikten sonra onlara oy veren ,onları Ankara’ya taşıyan halkı unutuyor,Sadece seçim dönemlerinde oy istemeye geliyorlar. Allah’ın izni ve sizlerin de desteği ile seçilmem durumumda ben sizlerin sesi olacağım,sizden biri olduğumu biliyorsunuz yine öyle olarak iyi gününüzde kötü gününüzde her zaman yanınızda beni göreceksiniz’’ şeklinde konuştu..


Samur’un konuşması ardından  köy heyeti ileri gelenleri söz aldı. Samur’u uzun yıllardır  yakından  tanıdıklarını ifade eden bir temsilci;

 “Düğünümüzü şenlendiren sen, cenazelerimizde dua ettiren sensin, bizler vekil olman için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Toplumuzun, büyüğünden küçüğüne herkesin takdirini toplayan ve eğitimiyle, samimiyetiyle, cemiyetçiliğiyle örnek bir kişiliğe sahip olan Coşkun Samur’a oylarımız feda olsun” diyerek Samur’a milletvekilliği seçimlerinde tam destek vereceklerini ifade etti..

Sakarya Bağımsız Milletvekili adayı Coşkun Samur’u büyük coşkuyla karşılayan Akyazı Balbalı Köyü sakinleri Samur’u bir dahaki gelişinde vekil olarak karşılamak istediklerini belirtiler. Bir süre yaşlısıyla genciyle köy halkıyla  sohbet eden , Bağımsız Aday Coşkun Samur, kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlik ve destek den ötürü Balbalı halkına teşekkür etti.

Samur’un Balbalı ziyareti köy konağı bahçesinde, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.