Herkes için sağlık
Uzman İsimler Sakaryalılarla Buluşacak
Sağlık konusunda şehirde bir farkındalık oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, tüm vatandaşları programlara davet etti. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Sağlık Konferansları yeni dönemde de devam ediyor. Sağlıkta alanında uzman isimleri Sakarya’da ağırlayacaklarını ifade eden Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, konferanslar ile vatandaşların sağlık konusunda daha bilinçli hareket edebileceklerini belirtti.

Farkındalık Oluşturacağız
Uzm. Dr. Sarı şunları söyledi; “Sağlık alanında şehrimizde bir farkındalık oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Alanında uzman hekimleri böyle konferanslar vesilesi ile vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Klinik Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Karadağ’ı ağırlamış ve ‘Çocuk Astım ve Alerjisinde Yenilikler’ konulu konferans gerçekleştirmiştik.”

Konferanslara Davet
“Önümüzdeki dönemde de Türkiye’nin tanınmış doktorlarını hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bilgi ve birikimini arttırıcı çalışmalarımız sürecek. İnşallah yeni dönem konferanslarımıza da vatandaşlarımız ilgi göstereceklerdir. Sağlıklı bir toplum olmak, bilinçli olmaktan geçer. Bunun için çalışmalarımız devam edecek. Bir konferans takvimi belirledik. Tüm hemşerilerimizi konferanslarımıza bekliyoruz.”

Sağlık Konferansları Takvimi şu şekilde;

Sağlıklı Hayat / 18 Kasım Çarşamba / AKM / 14.00
Konuşmacı: Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta

Dengeli Beslen, Sağlıklı Zayıfla / 2 Aralık Çarşamba / AKM / 14.00
Konuşmacı: İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay

Sağlıklı Yaşam Sırları / 7 Aralık Pazartesi / AKM / 14.00
Konuşmacı: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu

Normal Doğumu Kolaylaştıran Metodlar / 21 Aralık Pazartesi / AKM / 14.00
Konuşmacı: Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhan Cevrioğlu