İnci, ilçelerde

Vatandaşların görüşünü alıyor

Ümmet iftarına katıldı

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ankara dışındaki tüm zamanını Sakarya’da geçiriyor. İnci, Pazar günü Geyve, Taraklı, Alifuatpaşa, ve Pamukova’da ziyaretlerde bulundu.

Cenazeye katıldı

Ak Parti Sakarya eski Milletvekili Şaban Dişli’nin amcası Ömer Dişli’nin cenazesine katılan Milletvekili Ali İnci Geyve, Taraklı, Alifuatpaşa ve Pamukova’da ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini Geyve’ye yapan Ali İnci, beraberinde Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile ilçenin adeta gezmedik yerini bırakmayarak seçim sonrası Geyvelilere teşekkür etti, vatandaşların görüş ve önerilerini aldı.

Geyve ziyareti

Milletvekili Ali İnci’nin Ramazan ayı münasebetiyle hasta ve yaşlıları ziyaretine Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Gökdemir’de eşlik etti. Alifuatpaşa mahallesinde oturan Venüs Ülser hastası Engin Ateş’i ziyaret eden Milletvekili İnci gerekli bilgileri aldıktan sonra Engin Ateş için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti. İnci, 108 yaşındaki Şerife Öztürk’ü de ziyaret etti.
 
Pamukovalıların görüşünü aldı

İnci, daha sonra Pamukova’ya giderek vatandaşlarla biraraya geldi. Pamukova ziyaretinde Ali İnci, AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın eşlik etti. İnci, Pamukova’da da hasta ve yaşlı ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi. Ali İnci, Pamukova meydanında vatandaşların hükümet ve koalisyon ile ilgili görüşlerini sordu.

Taraklı’da hasta ve yaşlı ziyareti
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci daha sonra Taraklı İlçesi’ni ziyaret etti. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Erdal Özen ve ilçe kadın kollarının eşlik ettiği İnci, Taraklı’da teşekkür ziyaretlerinde bulunarak hasta ve yaşlıları ziyaret etti. Vatandaşların görüşlerini alan İnci, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Ümmet iftarına katıldı

Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın iftarına katıldıktan sonra Sakarya İl Gençlik Kolları’nın Orhan Camii meydanında düzenlediği “Ümmet İftarı”na katılan İnci, burada vatandaşların Ramazanlarını hayırlayarak, Dünya da tüm savaşların son bulması dileğinde bulundu.