Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Başkan Yardımcısı AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin de aralarında yer aldığı TDBB yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen ziyarette TDBB Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve birlik yönetimi, TDBB’nin çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi verdi. Ziyarette yer alan TDBB Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’de, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. 

Verimli bir toplantı 

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajlarını alan Ali İnci, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki ziyaretimizde Sakaryalı hemşehrilerimize yaşadığımız sel felaketi sebebiyle geçmiş olsun dileklerini ve selamlarını ilettiler. Ayrıca Türk Dünyası Belediyeler Birliği olarak çalışmalarımız hakkında bilgi vererek bölgeyi ve gündemi değerlendiren verimli bir toplantı oldu.”dedi.