AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Arifiye, Karasu ve Ferizli’de vatandaşlarla biraraya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. İnci, son dönemde yaşanan olaylarla ilgili olarak,  " Ak Partinin birlik siyaseti doğru olandır.

Hem silah, hem siyaset olmaz. Hukuka ve devlete meydan okuyan kaybeder. Siyasetin normalleşmesi terörün son bulmasından geçiyor" dedi.

Sorumlu hareket etmeli

Sorumluluk içerisinde hareket edilmesi gerektiğine işaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, ''Elbette ki sorumluluk içerisinde hareket etmek, bizim en temel görevlerimizden birisidir. Millet bizi Türkiye'nin huzuru, Türkiye'nin ekonomisinin ilerlemesi, Türkiye'nin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşaması için sorumlu kılmıştır. Yeni Türkiye’nin inşasında çok önemli noktaya geldik.” dedi.

Yeni Türkiye

Türkiye’de her alanda çok büyük gelişmeler olduğunu belirten Ali İnci, “ Ama biz yeni Türkiye’yi inşa ederken birileri de eski Türkiye’ye dönmeye çalışıyor. Eski Türkiye’ye geri götürmeye çalışıyor bizi. Nedir o eski Türkiye? Eski Türkiye, yüksek enflasyon demek, kriz demek, işsizlik demek, terör demek, şehitlerin gelmesi demek, kavgalı siyaset kurumu demek. Sizler bunları bizzat yaşayarak gördünüz”

Milli iradeye saygı

 İnci, sözlerine şöyle devam etti: AK Parti'nin en büyük başarısı bütün bir toplumda büyük bir özgüven inşa etmiş olmasıydı. Şimdi bizim özgüvenimizi sarsmak istiyorlar. Biz bu ülkeyi bir an dahi hükümetsiz bırakmamak için her türlü çabayı gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Biz burada diyoruz ki, milli iradeye saygılı olacağız ve bu milli iradenin gereğini yapacağız.”dedi.