Hendek Muhtarlar Derneği ve Sakarya TRAC Şubesi Genel Sekreteri Cemal ÖZBEK hayatını Neslihan GÜNEŞ hanımefendi ile birleştirdi. Genç çiftlerin Bayrak tepe tesislerinde yapılan törende nikâhlarını Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ kıydı.

Neslihan Güneş ile Cemal Özbek’in nikâh şahitliklerini ilçemiz Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin BAYLAN ve Halise Samsa Güler hanımefendi yaptılar.

Konfeti yağmuru, ışıklar ve havai fişek gösterileri altında nikâh masasına yürüyen çiftlerin mutluluğu yüzlerinden okunurken genç çiftlerin mutluluğunu paylaşmak isteyen binlerce davetli nikâh merasiminde hazır bulunarak mutluluklarına şahitlik ettiler.

Nikah Törenine İlçemizde Bulunan Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Muhtarlarımız ve Diğer İlçelerden ve İllerden Gelen Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, İlçe Muhtarlar Dernekleri Başkanları, Muhtarların Katıldı.

Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali ÇELİK, Şaban DİŞLİ, Ayhan Sefer ÜSTÜN, Münir KUTLUATA, Engin ÖZKOÇ ve Edirne Valisi Gökhan SÖZER, Şanlıurfa Valisi Nuri OKUTAN, İzmir Valisi Cahit KIRAÇ ve Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK ün Çelenk ve Telgraf yollayarak çiftlerin mutluluğuna ortak oldular.

Sıcak bir Temmuz akşamında batan güneş altında Bayrak tepe tesislerinde düzenlenen nikâh töreni Saatlerce süren takı merasimi sonrası gerek gelin hanıma gerek se damat beye takılan altınlar sonrası genç çiftler seyyar kuyumcu dükkânına dönüştüler. Yemek ikramının da yapıldığı tören takı merasimi ile son buldu.