Başkan Püsküllü mesajında, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunun yaşandığını belirterek “ Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır. 

Dünyanın değişik noktalarında baskı ve zulüm gören din kardeşlerimizin biran önce huzura, barışa ve özgürlüklerine ulaşmalarını temenni ediyorum.

Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını, tüm savaş ve katliamların sona ermesini diliyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum “ Dedi.