Şehrin Tüm Renklerine Desteğimiz Sürecek

Büyükşehir Belediyesi eliyle Kayalar Memduhiye’ye kazandırılan voleybol sahasının açılış programında konuşan Başkan Toçoğlu, “Biz tüm farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüyoruz. Kardeşlik coğrafyası Sakaryamızın tüm renklerine desteklerimiz sürecek” dedi. Toçoğlu programda Abhaz ekipler arasında oynanan voleybol maçını da izledi. 

Mahalle sakinlerinin talepleri üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen voleybol sahasının da açılışının yapıldığı buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, kanaat önderleri ve bölgede ikamet eden vatandaşlar yer aldı. 

Kardeşliğimiz Daim Olsun

Programda konuşma yapan Başkan Toçoğlu, “Biz tüm farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüyoruz. Abhaz kardeşlerimiz de bizim her zaman bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuz büyük bir camiadır. Belli aralıklarla bir araya geliyoruz. Sizlerle yeniden buluşmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kayalar Memduhiye Mahallemiz Abhaz gelenek ve göreneklerinin halen yaşatıldığı çok değerli bir yer. Böylesi bir köyün şehrimiz sınırları içerisinde yer alması bizim için çok anlamlı. Ben şehrimizdeki kardeşlik ortamının tesis edilmesindeki emeklerinizden ötürü her birinize teşekkür ediyorum. Voleybol sahası konusunda gerekli adımları attık. İnanıyorum ki bu alan birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha nice uzun yıllar yaşatılmasında oldukça manevi bir yer tutacak. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Desteklerimiz Sürecek

Toçoğlu, “Bu gece Abhaz camiasının çok değerli simaları ve dostlarımızla da görüşme fırsatı bulduk. Bunun bizi ayrıca memnun ettiğini ifade etmeliyim. Birazdan bu alanda sahanın açılışına istinaden bir kardeşlik maçı yapılacak. Ben takımlarımıza başarılar diliyorum. Kardeşliğimizin ilelebet sürmesi en büyük temennimiz. Bu anlamda bir kez daha kardeşlik coğrafyası Sakaryamızın tüm renklerine desteklerimizin süreceğini vurgulamak istiyorum” ifadelerini kullandı. Toçoğlu daha sonra Abhaz mutfağına ait lezzetleri tattı. Ayrıca Abhaz ekipler arasında oynanan kardeşlik maçını da izledi.