Fakülte girişindeki salonda Turizm Fakültesi  Turizm Öğrenci Topluluğu Başkanı İbrahim Batman ve topluluk üyesi öğrenciler tarafından düzenlenen buluşma ve eğlence gecesi, büyük bir coşkuyla geceye katılan öğrenciler tarafından renkli anlarla yaşandı.


Programa, Saü Sapanca Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ve Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer de katılarak, öğrencilerin coşku ve neşesine ortak oldular. Dekan Sarıışık’la birlikte öğrencileri dersliklerinde ziyaret ederek onlara başarılar dileyen Başkan Yılmazer, daha sonra Sarıışık ve topluluk başkanı Batman’la birlikte okulu gezerek, kantinde bir süre öğrencilerle sohbet ettiler.


Buluşma ve Eğlence Gecesi’ nin sunuculuğunu yapan Turizm Öğrenci Topluluğu Üyesi Selin Göle’nin açılış konuşmasından sonra Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Saü Sapanca Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ve Turizm Öğrenci Topluluğu Başkanı İbrahim Batman, birer konuşma yaptılar. 


Öğrencilere hitap eden Yılmazer ve Sarıışık, Turizm Fakültesi’nin Sapanca’da daha özgün ve verimli bir konseptte öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunacağına inandıklarını belirttiler ve fakültenin Sapanca’da turizm olgusuna yeni bir bakış ve derinlik kazandıracak sosyal bir çevre oluşturacağını belirttiler. Dekan ve Başkan ayrıca, Turizm fakültesi bünyesinde çok uzun bir aradan sonra öğrencilerin kaynaşmasını sağlayan buluşmayı ve eğlenceyi düzenleyen Turizm Fakültesi Turizm Öğrenci Topluluğu üyelerine teşekkür ettiler.


Topluluk Başkanı Batman ise yaptığı konuşmada Turizm Fakültesi öğrencileri olarak turizm vizyonuna sahip Sapanca gibi bir ilçede bulunmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi ve fakültenin Sapanca’da açılması için büyük gayret sarf eden Başkan Yılmazer ve Dekan Sarıışık’a minnettar olduklarını dile getirdi.


Geceye davet edilen Sakarya Üniversitesi Konservatuarı Müzik Topluluğu, yaptıkları müzikle öğrencileri adeta coşturdu ve girişteki büyük salonda öğrenciler çeşitli oyunlarıyla, yapılan müziğe uzun süre eşlik ettiler.