KANTİN KUNTİN İŞLER’E YOĞUN İLGİ


Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde sınır tanımayan Şehit Mahmutbey Ortaokulu faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Okulun çok amaçlı salonunda sahnelenen komedi türündeki "Kantin Kuntin İşler" adlı tiyatro büyük ilgi gördü. Oyuna beklenenin üzerinde ilgi gösterilmesi üzerine oyun tam dört kez sahne aldı. Tiyatroya okul müdürleri, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğrenciler gösterdikleri performansla usta oyunculara taş çıkarttılar. Oyunda aynı zamanda Türkçe Öğretmeni Naime Akayın ile yardımcı personel Nazlı Sevim de rol aldı. Mekân olarak okul kantininde geçen oyunda, öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda doğru davranışlar kazanmalarına esprili bir şekilde dikkat çekildi.




Bu tür faaliyetlerin çocukların kendine olan özgüvenlerinin artmasında ve yeteneklerini keşfederek geliştirmelerinde büyük etken olduğunu dile getiren Okul Müdürü Recep YAZICI, "Okulun öğrencileri her alanda yetiştirecek faaliyetlerde bulunması gerekir. Okul yönetimi ve öğretmenleri olarak bu tür faaliyetleri her yıl artırmanın mıutluluğunu ve gururunu yaşatan herkese minnettarız.“ dedi.  Okul Müdürü Recep Yazıcı, tiyatro oyununda görev alan tüm öğrenci ve personeli tebrik ederken oyunun yazarı ve yönetmeni İsmail Malatya’ya da teşekkür etti.