Koroda öğrenci,öğretmen,esnaf,emekli,işadamı ve her kesimden halkın yer aldığı koro Hendek’te beğeni ile izleniyor. Senede iki defa yapılan konser salonu tıka basa doldura seyirci kitlesiyle Hendek’te çok büyük beğeni kazanıyor.

Hendek Halk eğitim merkezi müdürü Necati TAN kurumumuz bünyesinde çok iyi ve kaliteli hocalar tarafından hazırlanan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği konserleri ile yılda ikişer defa olmak üzere ilçemize profesyonel sanatçıları aratmayacak şekilde ilçemizde müzik ziyafeti verilmektedir. Halkımızın ilgi ve beğenisi sürdüğü sürece bu konserlerimiz ve diğer etkinliklerimiz devam edecektir dedi.Ayrıca programın sonunda izleyicilere, koronun organizasyonunu yapan ilçemizin saygın siması olan Sayın Zafer KONUK beye,Meral ERDEMLİ hocamıza,ayrıca büyük emeklerle bu programı hazırlayan ve yöneten değerli öğretmenimiz Sayın AYŞEN CENGİZ ve koro sanatçılarına teşekkür etti.Zafer KONUK ise nezaketi ve sunumuyla halkın büyük takdirini topladı.Konsere salonu dolduran seyircilerin yanı sıra ilçe Emniyet müdürü,milli eğitim müdürü,ve çok sayıda davetli katıldı.İlçe Emniyet müdürü sayın İsmail BAŞ konserin sonunda koronun şefi Sayın Ayşen CENGİZ’ e buket takdim etti. Ayrıca ilçemizin yaşayan tarihi,Kuvayı Milliyeci Sayın Rüştü ÇÜRÜKSULU konser sonunda koro elemanlarına teşekkür ederek plaket takdim etti.

Hendek Halk Eğitim Merkezi müdürü Necati TAN’ın döneminde şimdiye kadar olmayan sosyal etkinlikler,genel ve mesleki kurslar, seminerler ile alışılmamış çalışmalarıyla hendek halkına verdiği hizmetleri ile tüm ilçenin takdirini almaya devam ediyor.