“Mazlumlar için sesini çıkaran tek ülke Türkiye”

Başkan İrfan Püsküllü, gençlere “Herkesin elini taşın altına koyması gereken bir sürecin içindeyiz. Dünyanın gözü üzerimizde. Gün hem ülkemize, hem de liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma günüdür" dedi.

Makamların sorumluluğunu bilmek lazım

Yeni seçilen Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve yönetimine başarılar dileyen Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “Bizlere sizler gibi genç yol arkadaşları nasip ettiği için Rabbime şükrediyor, hamd ediyorum. Bu gençlik Allah’ın izniyle şehitlerine, milletine mahcup olmayacak. Hangi makamı işgal edersek edelim bu uğurda o sorumluluğu yerine getirmek gerekir. Daha müreffeh bir Türkiye, çok çalışan, üreten,  pozitif ilmin ve bilimin gelişmesine katkı sağlayan, manevi değerlerine, gelenek ve göreneklerine sahip çıkan, inançlı, ahlaklı, ülkesini, milletini, bayrağını seven, hak ve adaletten ayrılmayan bir gençlik ile olur.”dedi.

Erdoğan, İslam coğrafyasının umudu

Son günlerde İslam coğrafyasında meydana gelen olaylara dikkat çeken Başkan İrfan Püsküllü sözlerine şöyle devam etti: “Her biriniz, çevremizde olup bitenin mutlaka farkındasınız. Olayları izliyorsunuz, görüyorsunuz. İslam coğrafyasının birçok noktasında insanlık katliamları yapılıyor. Dünya seyirci kalıyor. Müslümanlar katledilirken dünya susuyor. Türkiye ve Müslümanlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bir umut olduğunu her zaman söylüyorum. Mazlumlar için sesini çıkaran dünyadaki tek ülke Türkiye'dir demek yanlış olmaz."  

Başkan Püsküllü, gençlere mutlaka hedeflerini belirlemeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.